Prvi kontingent ulaznica za blagdanski koncert grupe Dalmatino, koji će se održati u nedjelju, 29. prosinca u Sportskoj dvorani u Prozoru rasprodan je u rekordnom roku.

Trenutno je u prodaji novi kontingent ulaznica koji se može kupiti online preko event.ba, te na prodajnim mjestima u Miami caffe bar i caffe& club Pulse.

Cijena ulaznica je 25 KM, dok se rezervacije za VIP ulaznice (ograničen kapacitet) mogu izvršiti putem viber i whp na broj 063 530 682.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni bit će moguće kupiti do rasprodaje novog kontingenta, a najdalje do 1. prosinca.

Očekuje se kako će slavni Splićani u Prozor privući brojnu publiku iz svih krajeva BIH i zasigurno prirediti noć za pamćenje.

Koncert popularnih Splićana s nestrpljenjem se iščekuje u Rami. Inače, ovaj uspješan bend može se pohvaliti rasprodanim koncertima diljem Hrvatske i Europe, impozantnih, gotovo 250 milijuna streamova na svim streaming platformama, te mnogobrojnim hitovima na vodećim pozicijama radio postaja i HR Top 40 liste.

Ne propustite priliku doživjeti nezaboravnu, blagdansku večer u sportskoj dvorani u Prozoru, ispunjenu vrhunskom atmosferom i hitovima grupe Dalmatino među kojima će nezaobilazan biti „Bijeli Božić“, kao i „Dajem ti rič“, „Dvi sestre blizanke“, „Refužo“ i brojnih drugih.