Sophie Hinchliffe, poznata kao gospođa Hinch, britanska je influencerica čiji Instagram račun sadrži savjete za čišćenje doma. Njezine knjige čišćenja i njezini memoari uvršteni su na popis najprodavanijih knjiga Sunday Timesa. Njezin Instagram profil ima gotovo 4 milijuna pratitelja, među kojima ima i onih koji aktivno dijele savjete i otkrivaju trikove čišćenja doma, što je uz poslovne obveze i brz tempo života prava noćna mora. Tako je jedna pratiteljica na njezinom Instagram profilu podijelila s ostalima zanimljiv savjet koji se tiče besprijekorno čistih prozora i načina kako čistiti da se dođe do toga.

- Možete li vjerovati da mi je vrećica čaja olakšala život u kućanskim poslovima? - napisala je i podijelila fotografije prije i poslije čišćenja svojih prozora ovom neočekivanom namirnicom. Na fotografiji prije vide se prljavi prozori na kojima se nakupilo mnogo prljavštine. Ostale fotografije pokazuju vrata i prozore koji su blistavo čisti, kao nikada.

Pratitelji su većinski bili oduševljeni i govorili kako će i sami, odmah za vikend, isprobati očistiti prozore na ovaj način te potom javiti kako im je uspjelo.

Pogledajte video!