Na osnovu članka 20a Zakona o radu. („Službene novine F BiH“ 26/16 i 89/18) ,  Uredbe o postupku prijema u radni odnos u Javnom sektoru u  Hercegovačko – neretvanskoj županiji kantonu („Narodne novine Hercegovačko neretvanske županije“ br: 4/19, 5/19 i 5/20) i Odluke Upravnog vijeća broj:    22-3/22 od 21.3.2022., Upravno vijeće Centra raspisuje:
 
N A T J E Č A J
za prijem djelatnika  u radni odnos
na neodređeno vrijeme na radno mjesto
                                                                 
Logoped – 1 izvršitelj
 
I Opis poslova radnog mjesta: utvrđuje govorni status i govornu anamnezu korisnika, izrađuje godišnji, mjesečni i tjedni plan rada te raspored seansi, realizira programske sadržaje neposrednog rada u grupi i individualno, prati nivo postignuća svakog korisnika i pruža mu pomoć u savladavanju programskih sadržaja, vodi evidenciju o postignućima korisnika, podnosi pismena izvještća o korisnicima po zahtjevu ravnatelja, surađuje sa sličnim i drugim relevantnim ustanovama, sudjeluje u radu Stručnog tima,  sudjeluje u izradi individualnog plana zaštite korisnika, sudjeluje u svim oblicima stručnog usavršavanja , sudjeluje u pisanju i ostvarivanju projekata, surađuje sa roditeljima, zalaže se za unapređenje metoda rada u Centru, obavlja i druge poslove po nalogu ravnatelja Centra

II Kandidat koji se natječe za radno mjesto treba ispunjavati sljedeće uvjete:

Opći uvjeti:
 
- da je državljanin BiH
- da je stariji od 18 godina
- da nije otpušten iz državne službe kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojoj razini vlasti u BiH, u razdoblju od 3 godine prije dana objavljivanja ovog natječaja
- da se na njega ne odnosi članak IX 1. Ustava BiH
 
B. Posebni uvjeti:

- VSS – magistar logopedije
- najmanje jedna godina radnog iskustva
 
III  Dokumentacija

Obrazac za kandidate koji se prijavljuju na Javni natječaj, objavljen sukladno Uredbi o postupku prijema u radni odnos u Javnom sektoru u Hercegovačko-neretvanskoj županiji-kantonu („Narodne novine Hercegovačko-neretvanske županije“  br. 4/19) i ispravka Uredbe o postupku prijema u radni odnos u Javnom sektoru u HNŽ/K (Narodne novine HNŽ-K, br. 5/19 i 5/20), koji je obavezno vlastoručno potpisati možete preuzeti na https://www.mzrss-hnz-k.ba/hr/sektor-rada/obrasci ili u prostorijama Javne ustanove Centar za prevenciju, rehabilitaciju i edukaciju općine Prozor-Rama na adresi ul. Kralja Tomislava b.b. 88440 Prozor-Rama).

Uz prijavni obrazac na natječaj kandidat je dužan priložiti , kao orginal ili ovjerene preslike ne starije od 6 mjeseci:

- Životopis (obavezno navesti adresu i kontakt telefon)
- Izvod iz matične knjige rođenih
- Uvjerenje o državljanstvu ( ne starije od 6 mjeseci)
- Diplomu-dokaz o završenoj stručnoj spremi
- Uvjerenje o radnom iskustvu na istim ili sličnim poslovima
- Potvrda o prebivalištu (CIPS)
 
Izabrani kandidat dužan je dostaviti liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti u roku od 8 dana od preuzimanja dužnosti, a uvjerenje od nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak   (ne starije od 3 mjeseca) u roku od 15 dana.

Kandidati koji dostave blagovremene i potpune prijave, a ispunjavaju opće i posebne uvjete,  o mjestu održavanja usmenog ispita biće obavješteni u pisanom obliku i to najmanje 5 dana prije održavanja intervjua.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Rok za podnošenje prijava je 15 (petnaest) dana od dana objave natječaja u dnevnim novinama (14.04.2022.) i na oglasnoj ploči Službe za zapošljavanje u Prozor-Rami.
 
Prijave sa dokazima o ispunjavanju uvjeta dostaviti na adresu:
JU CENTAR ZA PREVENCIJU, REHABILITACIJU I EDUKACIJU
 OPĆINE PROZOR-RAMA
Ul. Kralja Tomislava bb, 88440 Prozor-Rama,
sa naznakom:
„Prijava na Natječaj, ne otvarati“

Natječaj je preuzet iz drugih izvora oglašavanja. Služba za zapošljavanje HNŽ/HNK ne odgovara za navode iz natječaja, izmjene i dopune za vrijeme trajanja natječaja, niti za greške nastale prilikom prenošenja teksta natječaja.

Natječaj je objavljen na oglasnoj ploči i  na www.szzhnz-k.ba Službe za zapošljavanje HNŽ/HNK.