Sport

Modrić pozvao na strpljenje

Modrić pozvao na strpljenje

11.10.2013 10:45 Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša Luka Modrić pozvao je navijače Vatrenih za strpljenje u utakmici protiv Belgije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014.
ITF traži dvogodišnju suspenziju za Čilića?

ITF traži dvogodišnju suspenziju za Čilića?

10.10.2013 15:40 Kao što je i najavio, naš tenisač Marin Čilić žalio se Međunarodnom sportskom sudu (CAS) na devetomjesečnu suspenziju koju mu je zbog dopinga izrekla Međunarodna teniska federacija (ITF).
Mladi u nadoknadi svladali Crnu Goru

Mladi u nadoknadi svladali Crnu Goru

09.10.2013 09:55 Najmlađa reprezentacija Hrvatske, do 17 godina, u Sarajevu je pobijedila Crnu Goru 1:0 u utakmici prvoga kola 5. skupine kvalifikacijskog turnira za kadetsko Europsko nogometno prvenstvo (U-17).
'Atmosfera u reprezentaciji uoči Belgije na Maksimiru nije dobra'

'Atmosfera u reprezentaciji uoči Belgije na Maksimiru nije dobra'

08.10.2013 08:23 Vedran Ćorluka stigao je među prvima na okupljanje reprezentacije uoči dvoboja protiv Belgije i Škotske:
Andersson napustio Hajduk

Andersson napustio Hajduk

06.10.2013 11:19 Nogometaši Hajduka i RNK Splita odigrali su u Splitu bez pogodaka, 0:0 u gradskom derbiju 12. kola domaćeg nogometnog prvenstva. Strijelci su zakazali i u drugom današnjem susretu između Osijeka i Zadra.
Šimunić: Ovo je već stvarno previše

Šimunić: Ovo je već stvarno previše

04.10.2013 08:45 Dinamo je u Sofiji izgubio od Ludogoreca 0:3 i nakon dva kola nalazi se na dnu ljestvice skupine B Europske lige s minimalnim izgledima za plasman u europsko proljeće. Trener Branko Ivanković smatra da momčad iz Sofije nije bila bolja momčad na terenu već da je iskoristila ponuđeno. I dalje je optimist, kao i većina igrača.
Najveća glupost u Ligi prvaka ove godine

Najveća glupost u Ligi prvaka ove godine

03.10.2013 09:15 grala se 78. minuta susreta, a Rusi su vodili 2:1, nakon što na samom početku dvoboja povela Viktoria. Činilo se da će gosti iz Plzena lakoćom otkloniti jedan nalet domaćina, njihov stoper Radim Reznik poslao je povratnu loptu vrataru Matusu Kozaciku koji ju je samo trebao ispucati.
Zoran Mamić oprao igrače

Zoran Mamić oprao igrače

01.10.2013 12:02 Dinamo je u Stanovima oštećen. Pogodak Soudanija bio je regularan. Modri su oštećeni na još jednom ogledu u Dalmaciji. Protiv Hajduka nakon igranja rukom u šesnaestercu (Pašalić) nije suđen jedanaesterac, a Fernandes je zaustavljen zbog zaleđa koje nije postojalo, a sam je krenuo prema Kaliniću. U Dinamu na sve šute, nema nikakvih reakcija, teških riječi, priča o sudačkim krađama i slično. Zašto je tome tako, je li modri klub zauzeo gospodski stav ili...? - Sve je vrlo jednostavno kad je naš stav u pitanju. Potpuno smo sigurni da se greške ne događaju namjerno! Kao što naš igrač ne pokrije svog igrača u prekidu ili napravi neku drugu pogrešku, tako može pogriješiti i sudac - kaže sportski direktor Zoran Mamić. Neki će možda primijetiti da se ne žalite jer očekujete da vam suci “vrate” na nekim budućim utakmicama? - Ne razmišljamo na taj način, niti se time ne želimo baviti. Sudac treba donijeti odluku u djeliću sekunde, to treba respektirati. Naravno da nije lako kad sudac dosudi nešto na tvoju štetu, ali to je sastavni dio nogometa. Neka mi zabijemo tri pogotka, onda suci neće biti bitni, a takav Dinamo će biti onakav kakav svi želimo - zaključio je Mamić. Stav Maksimirske 128 jest svakako pozitivan, za pohvalu.
Ribery oduševljen Mandžom

Ribery oduševljen Mandžom

30.09.2013 09:25 Nogometaš Bayerna Franck Ribery oduševljen je igrama svog suigrača, hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića. Nakon subotnje utakmice protiv Wolfsburga (1:0) obasipao je Mandžu komplimentima zbog njegove velike borbenosti.
Pogledajte kako su prevarili živi zid i vratara

Pogledajte kako su prevarili živi zid i vratara

26.09.2013 17:18 Igrači njemačkog niželigaša Rot-Weiss Essena izveli su genijanlnu foru u utakmici protiv Wattenscheida. Pri vodstvu protivnika 2:1, deset minuta prije kraja utakmice izborili su slobodan udarac na rubu kaznenog prostora. Šestorica nogometaša okupila su se oko lopte, prevarila i vratara i živi zid, a Benedikt Koep postigao je pogodak i postavio konačan rezultat 2:2. (Agencija VLM)
Čilić je nastupao unatoč upozorenju

Čilić je nastupao unatoč upozorenju

25.09.2013 09:30 Međunarodna teniska federacija objavila je službeno priopćenje u vezi devetomjesečne suspenzije Marina Čilića.
Ozil prvi u nizu

Ozil prvi u nizu

24.09.2013 07:51 Londonski Arsenal, trenutačno vodeći klub Premiershipa, namjerava dovesti još skupih pojačanja nakon što je od Reala iznenađujuće kupljen Mesut Ozil.