Na području PP Prozor/Rama u proteklom tjednu zabilježena su sljedeća događanja:

Kriminalitet: 4
Javni red i mir: 0
Promet: 0

Izdvojeni događaji:

22. listopada 2024.

A. B. (2006.) iz Prozora prijavio da mu je A. B. (1952.) iz Prozora psovao i prijetio da će ga ubiti kao i njegovu cijelu obitelj.

M. A., sudac Općinskog suda u Konjicu, odjeljenje u Prozor-Rami prijavio da je u prostorije Suda u Prozor-Rami pristupio I. Ž. (1970.) iz Prozor-Rame, koji je prijetio i uznemiravao da će napasti njega i ostale zaposlenike suda, ako ne riješi njegov prigovor oko zatvaranja blokade računa. Osoba lišena slobode i privedena na kriminalističku obradu.

25. listopada 2024.

Patrola policije Policijske postaje Prozor-Rama je prilikom kontrole prometa u Ulici kralja Tomislava u Prozoru zaustavila putničko motorno vozilo Mercedes, kojim je upravljao D. S. (1980.) iz Prozora, koji je tom prilikom patroli policije dobrovoljno predao smotuljak zeljaste tvari koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu marihuanu.

25. listopada 2024.

M. V. (1965.) iz Gračaca prijavila da u nepoznato vrijeme N. N. počinitelj ili više njih razbili staklo na zajedničkim ulaznim vratima matičnog ureda i ambulante te tri prozorska stakla na ambulanti u mjestu Gračac, općina Prozor-Rama.

Radio Rama