Ma koliko je teško čistiti kupaonicu? Vjerujemo kako je vama, baš kao i nama, ovo jedna od prostorija u domu koju je najteže očistiti, zar ne? Osobito je teško očistiti fuge koje i nakon dugog ribanja i truda izgledaju nekako prljavo. Ponekad se čini da ništa čime ih čistimo ne pomaže da se riješimo plijesni na njima.

No sada je čistač na TikToku otkrio super trik za koji tvrdi da će očistiti fuge ‘dok kažeš keks‘ i ukloniti svu plijesan s njihove površine. I pazi sad - sve to, bez ikakvog ribanja.

Dovoljno je, kaže, uzeti komad papirnatog ručnika ili salvete (nikako toaletnog jer je premekan i brzo će se raspasti), presavinuti i staviti na spojeve. Nakon što ste to učinili, prelijte malu količinu izbjeljivača preko tog komada ručnika i ostavite do 60 minuta. Kad podignete ručnik, plijesan će se navodno ‘izbrisati‘, prenosi Radio Sarajevo.

Komentari na ovaj trik bili su različiti, a jedan pratitelj je napisao: ‘Nema šanse da ovo riješi problem. Sve je to malo složenije nego što ste zamišljali...‘, dok je drugi ustvrdio da ‘isprva nisam vjerovao, ali kad sam probao, bio sam ugodno iznenađen. Stvarno djeluje!‘

Drugi korisnik TikToka predložio je korištenje octa umjesto izbjeljivača, što zvuči kao nježnije rješenje: ‘Upotrijebite sodu bikarbonu i izbjeljivač za nanošenje paste i isperite nakon 30 minuta, zahvalite mi kasnije‘.