Osvajač srebrne medalje zlatnog sjaja u veslanju na OI u Riu Vukovarac Damir Martin Damšo, kao što je prije puta i obećao, po povratku iz Ria osvajanje madalje proslavio je u konobi Smiljanić.

U prigodnom govoru zahvalio se svima koji su cijelo vrijeme bili uz njega tijekom priprema: izborniku i osobnom treneru Srećku Šuku, ramskim svećenicima sa Šćita predvođenih gvardijanom fra Andrijom Jozićem kod kojih je boravio u Kući mira dok se pripremao na Ramskom jezeru, Veslačkom klubu Rama na čelu s trenerom i tajnikom kluba Filipom Šimunovićem, voditelju Fitnes centra u Tomislavgradu Josipu Kovačeviću, te obitelji Smiljanić na ukazanom gostoprimstvu.

Na kraju prigodnog govora srebrni olimpijac se našalio naglasivši kako u veslanju snaga ulazi na usta i da ga je zlatni Smiljanićev sir iz mišine doveo do srebra u Riu.

Proslavu osvajanja olimpijske medalje upotpunili su i sportski novinar Večernjeg lista Marko Knezović Ćopo najavivši članak s ove proslave u Večernjem listu i novinar Hrvatske televizije Miljenko Karačić koji je rekao da prilog o proslavi priprema za emisiju Dobro jutro hrvatska i vjerojatno za jedan od Dnevnika.

Dodajmo da je Damšo nazočnima u konobi uručio prigodne majice.

Miro Šumanović/Tomislavcity