Predsjednik  Mladeži HDZ-a BIH Vedran Kožul i potpredsjednica Mladeži HDZ-a BIH Andrea Pehar boravili su jučer u posjeti Rami gdje su održali radni sastanak s članovima Općinskog odbora Mladeži HDZ-a BIH Rama predvođenog predsjednicom Adrijanom Prskalo. Prije početka radnog sastanka položen je vijenac i zapaljena svijeća pred spomen obilježjem u Prozoru kako bi se odala počast svim poginulim braniteljima.

U uvodnom dijelu sastanka predsjednica Prskalo poželjela je dobrodošlicu gostima, upoznala ih s članovima OO Mladeži HDZ-a BIH Rama te iznijela kratko izvješće o dosadašnjem radu i aktivnostima Mladeži HDZ-a BIH Rama.

Predsjednik Kožul se zahvalio na dobrodošlici pohvalivši rad OO Mladeži HDZ-a BIH Rama. Posebno je istaknuo da je velika stvar za Mladež HDZ-a BIH imati kandidata za načelnika općine iz redova Mladeži, misleći na gosp. Antu Pavličevića kojemu je još jednom čestitao rekavši da mu daje punu potporu. „Čitava Mladež HDZ-a BIH, predsjedništvo Mladeži HDZ-a BIH i ja osobno dajemo punu potporu tebi Ante i stavljamo se na raspolaganje ako bilo što treba. Drago mi je da se rad Mladeži prepoznao i da se daje prilika mladim ljudima. Svi smo uz tebe i čvrsto vjerujemo u tvoj uspjeh na lokalnim izborima.“ – istaknuo je Kožul.

Predsjednik je sve prisutne upoznao sa radom Predsjedništva Mladeži HDZ-a BIH te sa nadolazećim aktivnostima Mladeži HDZ-a BIH.

U nastavku radnog sastanka razgovaralo se problemima mladih u našoj državi, zatim o projektima vezanih za edukaciju članstava unutar Mladeži HDZ-a BIH, te o zapošljavanju mladih ljudi.
 
OO MLADEŽI HDZ BIH RAMA