Poštovani građani općine Prozor-Rama obraćam vam se kao prijatelj i kandidat za načelnika općine Prozor – Rama sa zamolbom DA NE NASJEDATE NA LAŽI I OBMANE VLADAJUĆIH. Na početku svoje kampanje sam obećao da iz mojih usta nećete čuti ni jednu ružnu riječ o protivniku iako bi korice knjige od 500 stranica bile premalo da pišem o tome. Svaki dan sam svjedok priča i podmetanja koja serviraju vladajući da bi zaštitili svoje „stolice“. Također, svjedoci smo da ovih dana vladajuće političke strukture šminkaju situaciju u Rami i šalju u javnosti iskrivljene slike o stanju u Rami.

Prava slika stanja u općini je da smo dosegli dno dna.

Priče da ću zatvoriti Rama-tex i da ću podijeliti 200 otkaza su čista laž. Nema potrebe za strah! Svi koji žele raditi, bez obzira na političku stranku, radit će. Naprotiv, ako postoji prilika pomoći ćemo vam da za svoj rad primate veću plaću, sukladno poslu koji radite. Pa i ove koje držite pod Ugovorima o djelu i prijetite im ako dođem na vlast - ni vi nećete biti bez posla.  Za informaciju općina je 2008. godine imala oko 1450 uposlenih a sada ima oko 1200. Oni su ti koji su dali 250 otkaza na svoj specifičan način - ako nisi za mene ovdje nemaš mjesta. Svi koji me znaju, znaju da moj obraz nema cijenu!

Još jednom kažem ne nasjedajte na priče onih koji štite svoje stolice.

Meni je žalosno kada vladajući tvrde će vas kupiti s nekoliko metara asfalta i nekakvim kružnim tokovima i podzidama, a za Bošnjake pričaju da su jeftina roba koja se kupi za 15 KM. Dragi prijatelji još jednom ponavljam: obraz nema cijenu!

Imam jednu prednost koju mi nitko ne može oduzeti, a to su džepovi bez oraha i dobre namjere. Vrijeme je da s vlasti odu političari čiji je rok upotrebe davno izašao, a kvarnu robu treba da zamjene neki novi, mladi, uspješni ljudi.

Vrijeme je za promjene!
 
Ante Pavličević