Antoine Griezmann u zadnjim je satima otišao u Atletico Madrid, ali na Camp Nou nije stigao nitko u zamjenu, ne barem takve reputacije. Međutim, Barcelona je, tvrdi Mundo Deportivo, pokušala sklopiti posao s Leipzigom oko Danija Olma, no Nijemci su odbili.

I to nemalih 75 milijuna eura, a od kojih bi itekakvih koristi imao i Dinamo na čiji je račun u tom slučaju, kao postotak od transfera, moglo sjesti oko 10 milijuna eura.

Katalonci su htjeli španjolskog reprezentativca najprije uzeti na jednogodišnju posudbu, a onda ga sljedećeg ljeta i otkupiti. Leipzigova je, pak, želja bila da ga eventualno odmah prodaju. Ako bi već morali...

-Barcelona ga je htjela dovesti zadnji dan prijelaznog roka, ali bilo je nemoguće zadnji dan to napraviti iz puno razloga - rekao je Olmov zastupnik Andy Bara za Hinu.

-Leipzig jednostavno to ne želi. Probali smo napraviti sve što je u našoj moći.

Leipzig je, dakle, samo u samo godinu i pol dana mogao skoro učetverostručiti posao s Olmom kojeg je platio Dinamu nešto više od 20 milijuna eura.

Nije uspjelo sada, ali Barcelona vjerojatno neće odustati da vrati Olma u svoje jato. Tko zna, možda buduća ponuda bude i izdašnija, sada kada je Leipzig zauzeo čvrst stav.

U konačnici, najviše sigurno žale na Maksimiru gdje neće biti željenih milijuna od Lige prvaka. I prošle sezone dogodilo se slično s Marcelom Brozovićem za kojeg je PSG nudio Interu 70 milijuna eura, na tom je poslu u Dinamovu blagajnu tada moglo sedam milijuna eura. No, za utjehu doći će oko 1,5 milijuna eura od Brekalovog transfera u Torino.