Zdravko Mamić ne miruje u želji da "reformira pravosuđe" koje je njega i brata mu Zorana pravomoćno osudilo za izvlačenje novca iz Dinama pa je objavio još jedan video koji ne ide u prilog sucu Louisu Vekić.

"Alisa dođi kod nas da vidiš čuda! Večeras sam u jednom dnevniku doznao da korumpirani suci u Hrvatskoj uzimaju odvjetnike za obranu prije nego je pokrenut kazneni progon i prije nego su čak i službeno razriješeni dužnosti. I to odvjetnike HNK Hajduka, ne bilo kakve! Kao odgovor priložit ću "director's cut" verziju snimke s rođendanskog slavlja koji je snimio gospon sudac Audemars", piše Mamić i dodaje: "Na 31. sekundi videa poslušajte suca Louisa Vekića kako pita Dadu Audemarsa Krušlina hoće li poslati video mom bratu Zokiju. Onom Zokiju kojem sudi. Da Vekiću, poslao je. Ovog puta vam neće proći mazanje očiju!"

Nešto ranije objavio je još inkriminirajućih stvari za spomenutog suca. Nakon što je objavio račune puta u Dubai za suca Vekića, njegovu navodnu ljubavnicu i njezinu kći, Mamić je odlučio objaviti i eksplicitne poruke suca Kvesića koje je slao jednoj svojoj prijateljici.

Otkako je 15. ožujka pravomoćno osuđen, nekad najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa dao se u akciju kako bi "raskrinkao korupciju u pravosuđu". Ta težnja proizlazi iz nezadovoljstva vlastitom situacijom.