Luka Modrić vjerojatno igra posljednju sezonu u dresu Real Madrida, sezonu u kojoj mu navijači kluba odaju počast za nevjerojatnu karijeru u kojoj je bio važan igrač u klupskim uspjesima, među kojima je i šest osvojenih titula u Ligi prvaka. Od dolaska u klub 2012. do danas Modrić je osvojio 27 trofeja s Realom, više od ikoga u povijesti slavnog kluba.

Pišu to španjolski mediji nazivajući Modrića "živućom legendom" i "ikonskim veznjakom", koji i "nakon 39. rođendana nastavlja pokazivati kvalitetu u svakoj utakmici".

"Modrićeva sudbina jedan je od najvećih misterija  u svijetu nogometa", dodaje se u tekstu pod naslovom "Modrićeva budućnost je jako daleko od Reala".

Nepoznato je što slijedi Modriću nakon aktualne sezone. Neki navode da će se umiroviti, drugi ističu unosne ponude iz Saudijske Arabije. "Modrić pojačava tu misteriju ne otkrivajući svoj sljedeći korak", objašnjava Fichajes.

"Vrijeme u Realu dijelit će se na vrijeme prije i poslije Modrića", hvali se karijera kapetana madridskog tima i hrvatske reprezentacije i dodaje da će njegova ostavština biti profesionalizam, vodstvo tima i predanost.

"Bez obzira na njegov sljedeći korak, Hrvat će ostati zapamćen kao jedan od najvećih u nogometu, a posebice u sjećanju Realovih navijača kao jedan od potpornja zlatne ere kluba", zaključuje se.