Jučer (16.07.2015.) je u Domu kulture u Prozoru održana završna priredba projekta "Tjedan kreativnosti".

Sve 3 grupe projekta (dramska, likovna, glazbena) predstavile su se kroz ovaj događaj. Prije samog otvaranja priredbe, prisutni su imali priliku pogledati fotografije sa "Tjedna kreativnosti" među kojima su bili i radovi likovne grupe. Priredbu je otvorio bend K.R.P.A. koji čine Luka Lovrić, Amir Grcić, Petar Zadrić i Marin Šakota. Uslijedio je dramski komad "Romeo i Julija na ramski način" u izvedbi dramske grupe projekta, a ugostili smo i lokalne pjevačke talente - Marka Bošnjaka i Barbaru Bilić koji su nam svojim divnim glasovima uljepšali ovaj događaj.

Završni dio priredbe bila je ceremonija dodjeljivanja certifikata i zahvalnica sudionicima projekta i onima koji su na određeni način pomogli pri realizaciji. Bez obzira na to, još jednom se želimo zahvaliti Foto-video Flash, Radiu Rama i Kulturno-športskom centru Prozor-Rama na podršci koji su nam iskazali. Također, hvala svima koji su došli na priredbu i tako pokazali da cijene naš rad.

Posebna zahvala našem velikom bratu Emiru Zulejhiću, članu Upravnog odbora ASuBiH-a, koji je bio od velike pomoći od samog početka.

Jedno predivno i poučno iskustvo je iza nas, prvi veći i samostalni projekt Lokalnog tima ASuBiH-a Prozor-Rama je gotov, ali već imamo u planu nove aktivnosti. Stay tuned!
Ivana Filipović
 
 

Jučer (16.07.2015.) je u Domu kulture u Prozoru održana završna priredba projekta "Tjedan kreativnosti". Sve 3 grupe...

Posted by Lokalni tim ASuBiH-a Prozor-Rama on 17. srpanj 2015