Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči večerašnjeg susreta 4. kola skupine 1 elitnog razreda Lige nacija protiv Poljske u Varšavi. Vatreni su trenirali na Kazimierz Gorski Nacionalnom stadionu na kojem se igra utakmica utorak početkom u 20.45 sati.

S kapacitetom od 58.580 sjedećih mjesta i pomičnim krovom, Nacionalni stadion je najveća nogometna arena u Poljskoj. Njegova izgradnja započela je 2008. godine, a dovršena je u studenom 2011. Izbornik Zlatko Dalić je uoči treninga potvrdio kako je Mateo Kovačić definitivno otpao, najavivši promjene u sastavu.

“Kovačić je definitivno otpao, to je velika šteta. Vidjet ćemo s ostalima. Nećemo puno mijenjati, ali ćemo osvježiti ekipu. Vidjet ćemo kako je situacija s Perišićem i u veznom redu, imamo dovoljno kvalitetnih igrača.Imali smo tešku utakmicu jer smo im dozvolili situacije i šanse da ih poguramo. Poljska nas je namučila u Osijeku. Nismo im dozvolili šanse, ali ovo je druga priča. Domaći teren, ključni bodovi... Neće biti lako. Igrat ćemo u svom stilu jer se ne znamo braniti. Ako igraš na bod, utakmicu izgubiš. Došli smo se nadigravati i pobijediti. Nije naš stil da se branimo. To smo radili zadnjih deset minuta protiv Škotske pa primili gol. Idemo s našim stilom pa što bude," naglasio je Dalić.