Alen Halilović proživljava pravu katastrofu u HSV-u gdje je u posljednje vrijeme čak češće na tribinama nego na terenu ili klupi.

Njegov status u najlošijoj momčadi Bundeslige bio je inspiracija novinaru iz Bosne i Hercegovine za tekst o igračima koji su odbili reprezentaciju te zemlje pa na kraju zažalili, prenosi Index.hr.

"Alen Halilović je važio za wonderkida u vrijeme dok je nastupao za Dinamo iz Zagreba nakon čega je prešao u Barcelonu, te odlučio nastupati za reprezentaciju Hrvatske, a ne BiH gdje mu je svojevremeno igrao i otac Sejad. Sve se činilo kao bajka, ali se to poslije pretvorilo u noćnu moru budući da Halilović trenutno ima velikih problema u HSV-u, a sve dalje i dalje je od reprezentacije Hrvatske", pišu Sportske.ba.

Halilović je za Hrvatsku debitirao još prije tri i pol godine, ali je do danas odigrao samo devet utakmica i propustio i Svjetsko i Europsko prvenstvo.

Posljednji put u službenoj utakmici za reprezentaciju igrao je još prije godinu i pol.

Na popisu je i hrvatski nogometaš Tonći Kukoč, koji je javno ismijao poziv izbornika Bosne i Hercegovine Mehmeda Baždarevića na okupljanje.

"Prošle godine je bio kandidat da popuni mjesto u defenzivi naše reprezentacije, ali je poručio da u BiH može doći samo da bi naučio bekove kako se igra nogomet. Danas je bez kluba."

Novinar smatra i da su pogriješili Haris Vučkić koji je umjesto BiH izabrao Sloveniju, Muamer Tanković (Švedska), Denni Avdić (Švedska), Eldin Jakupović (Švicarska), Denni Salanović (Lihtenštajn), Nemanja Gudelj (Srbija)...